CONCERTELE VIOLONISTULUI DAVID GARRETT DE LA BUCUREȘTI ȘI CLUJ-NAPOCA SE AMÂNĂ PÂNĂ ÎN LUNA SEPTEMBRIE

By Stiri

Din cauza situațiilor internaționale și a restricțiilor epidemiologice asociate, managementul artistului David Garrett a decis amânarea tuturor concertelor din cadrul turneului european „ALIVE” programate pentru lunile aprilie și mai 2022.

Deși pentru părțile implicate în planificarea turneului mondial nu a fost o decizie ușoară, organizatorii din România s-au conformat și au reprogramat concertele ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 17 mai la Sala Palatului din București și pe 20 mai la BT Arena Cluj-Napoca.

Astfel, întâlnirea publicului din România cu celebrul violonist David Garrett, în concertul „Alive”, va avea loc în data de 1 septembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, iar pe 3 septembrie, la Sala Palatului din București. Biletele deja achiziționate pentru cele două concerte își păstrează valabilitatea pentru reprezentațiile din luna septembrie.

Conform legislației în vigoare, cumpărătorii de bilete pot opta pentru preschimbarea biletelor în vouchere, în termen de 30 de zile calendaristice. Astfel,  în perioada 2 martie – 31 martie 2022 posesorii de bilete își pot exprima opțiunea prin trimiterea unui email către contact@eventim.ro cu subiectul „Solicitare voucher David Garrett”.

În același timp, iubitorii de muzică live care nu doresc să piardă șansa de a se bucura de noul concert marca David Garrett pot cumpăra biletele disponibile în rețeaua Eventim.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.

 „Aștept cu nerăbdare să revin în sfârșit pe scenă, alături de band-ul meu și, să cântăm din nou pentru toți cei care iubesc muzica noastră. În aceste vremuri dificile, momentele pozitive și clipele de fericire sunt extrem de importante pentru noi toți. Vă mulțumim foarte mult pentru răbdare, înțelegere și, bineînțeles, pentru loialitate. Până în luna septembrie când ne vom întâlni la Cluj-Napoca și București, vă doresc să aveți grijă de voi și să rămâneți sănătoși.” – a transmis David Garrett

Noul turneu „ALIVE” marchează un nou început pentru David Garrett. În stilul crossover inedit, artistul celebrează viața adoptând un repertoriu complex și variat, o fuziune între muzica clasică și cele mai cunoscute melodii pop, garantând astfel audienței o experiență muzicală de neuitat.

Programul concertului „ALIVE” 2022 cuprinde melodii ce ating sufletele oamenilor, piese legendare ca „What a Wonderful World”, „Imagine” sau „Beauty and the Beast”, imnuri rock precum „Enter Sandman” sau „Paint it Black”, și ajungând până la hituri dansabile, pline de energie, ca „Happy” al lui Pharrell Williams, „Hit the Road Jack”, „Thriller”, „Bella Ciao” și omonimul „Stayin’ Alive” menite să ridice publicul în picioare. De asemenea, capodoperele muzicale veritabile precum „Confutatis” de Wolfgang Amadeus Mozart, „Dansul Cavalerilor” de Sergei Prokofiev sau „Simfonia nr. 7” de Ludwig van Beethoven vor fi doar câteva dintre momentele artistice care vor completa atmosfera magică a serii.

„„ALIVE” îmbină o mulțime de emoții și stări de spirit, dar în primul rând aprinde dorința de a trăi – de a reveni în cele din urmă la viața noastră de altădată”, spune David Garrett. „Am creat un repertoriu plin de speranță, dar care reflectă și durerea pe care am simțit-o cu toții în ultimele luni. Sunt cântece care inspiră la pofta de viață – pline de energie și emoție, melodii magice. – David Garrett