André Rieu, sold out. Violonistul va susține al treilea concert la Cluj-Napoca

By Stiri
Biletele puse în vânzare pentru cele două concerte André Rieu și Johann Strauss Orchestra s-au epuizat în trei zile. Organizatorii au pregătit încă un concert la Cluj-Napoca, în aprilie 2019.

Anunțat inițial pe data de 5 aprilie 2019, concertul lui André Rieu la Cluj-Napoca a devenit repede un eveniment de maxim interes. În doar trei ore, cele 7.500 de bilete scoase la vânzare s-au epuizat. Organizatorii au anunțat un al doilea concert, la 4 aprilie 2019, însă și acesta a fost sold out într-un timp record.

Violonistul olandez André Rieu a aflat cu bucurie că trebuie să-și prelungească șederea la Cluj pentru un al treilea concert, care va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019. Violonistul va fi însoțit de orchestra sa, celebra Johann Strauss Orchestra. Toate reprezentanțiile vor fi susținut pe BT Arena, sala polivalentă din localitate, începând cu ora 20.00.

Biletele pentru concertul cu numărul trei au fost puse în vânzare luni, 3 decembrie, începând cu ora 10.00. Ticehetele se găsesc în rețeaua Eventim și pe site-ul oficial al violonistului, andrerieu.com.

Biletele pentru cel de-al treilea concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 200 și 680 de lei. Cat. IV – 200 lei, Cat. III – 280 lei, Cat. II – 380 lei, Cat. I – 480 lei și VIP – 680 lei.

În luna aprilie 2019, Clujul va deveni „Centrul Universului” unde, peste 20.000 de spectatori  vor petrece seri magice pe muzica maestrului André Rieu și a orchestrei sale Johann Strauss. Toți spectatorii se vor putea bucura de un mix fantastic între vals, muzică de film, musical sau operă , dar și de interpretările fascinante ale celor mai cunoscute hituri, promit organizatorii.

Sursa PROTV.RO